• /فناوري/
  • توليد پلتفرم آناليز و مديريت اينترنت اشيا در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان

  • ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۰

شركت بينش ‏پژوهان فناور سپاهان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، موفق به توليد و بومي‌سازي پلتفرم آناليز و مديريت، جهت اجراي پروژه‌هاي اينترنت اشيا در كشور شد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، يكي از جديدترين مفاهيم در دنياي فناوري اطلاعات و ارتباطات، موضوع اينترنت اشيا است كه با كاربردهاي وسيع خود نقش بسيار مهمي در دنياي كارآفرينان بازي مي‌كند.

در اين راستا شركت دانش‌بنيان بينش‏ پژوهان فناور سپاهان اقدام به بومي‌سازي پلتفرمي كرده كه قابليت اتصال به انواع سنسورها و مودم‌هاي موجود در بستر اينترنت اشياء را دارد و مي‌تواند در مقياس بسيار وسيع، عمليات گردآوري و آناليز داده‌ها، در طيف گسترده‌اي از سنسورها را به‌صورت لحظه‌اي انجام دهد.

اين نرم‌افزار در كاربردهاي مختلفي مانند مديريت انرژي و منابع شهري، مديريت حوادث مربوط به اورژانس و آتش‌نشاني، مديريت فضاهاي سبز شهري، ساختمان‌ها و مجتمع‌هاي هوشمند و بيمارستان‌هاي هوشمند و ساير حوزه‌هاي مشابه كاربرد خواهد داشت. توليد كنندگان تجهيزات مرتبط با اينترنت اشيا، مي‌توانند با استفاده از اين پلتفرم از يك استاندارد واحد براي مخابره و جمع‌آوري اطلاعات استفاده كنند كه اين موضوع براي ايجاد سازگاري بين سيستم‌هاي توليد شده توسط توليد‌كنندگان مختلف بسيار مفيد است.

در حالي‌كه فناوري اينترنت اشيا در ابتداي راه خود قرار دارد، كسب ‌وكارهاي متعددي بر محور اين فناوري راه‌اندازي شده‌اند و هرروز بيش‌ از پيش تغييرات و نوآوري‌هاي جديدي در آن رخ مي‌دهد. از كاربردهاي گسترده اينترنت اشياء مي‌توان به موضوعاتي مانند شهر هوشمند، سيستم هوشمند مديريت حمل و نقل، خانه‌هاي هوشمند، مديريت انرژي، مديريت بحران، سلامت الكترونيك و از اين قبيل اشاره كرد.

شركت دانش‌بنيان بينش ‏پژوهان فناور سپاهان از سال 1396 در مركز رشد تخصصي ICT شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقرشده است. اين مركز رشد با همكاري مركز توانمندسازي و تسهيل‌گري كسب‌ وكارهاي نوپاي فاوا وظيفه حمايت بيش از 80 شركت حوزه فاوا را به عهده دارد.

شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان (istt.ir) با ايجاد و بهره‌برداري از مراكز رشد و پارك‌‌هاي علم و فناوري وابسته به خود توانسته است با نقش‌آفريني در اكوسيستم نوآوري و كارآفريني و ايجاد زيرساخت‌هاي لازم براي رشد و توسعه بيش از 480 واحد فناور، قدم‌هاي موثري را در راه توسعه اقتصادي كشور بردارد.

 

تعداد بازدید : ۲۰۳۱      تاریخ: 1396/10/10

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت